null

Salg av brukte biler

Vi har til enhver tid inne 70 – 100 biler som er klar for hurtig levering. Vi er godkjent Autoreg-forhandler av Biltilsynet, så vi kan påregistrere og levere også kveld/helger.
null

Innbytte

Vi gir gjerne en verdivurdering av din innbyttebil pr.mail eller Tlf, så du vet om det er verdt å ta deg turen for et bilbytte. Taksering skjer ved overtakelse. Ingen ansvar etter den er solgt til oss!
null

Dekkhotell

Vi kan tilby dekkhotell til våre kunder. Vi tar hånd om alt som har med dekkskift, oppbevaring og evt utskifting av slitte dekk. Du ringer og avtaler time 2 ganger i året, vår og høst. Enklere kan det ikke bli!!
null

Kommisjonssalg

Vi selger gjerne bilen din for deg. Vi tar profesjonelle bilder og annonserer den på FINN.no. Vi ordner alt rundt salget, kontraktsskriving, registrering, evt oppgjør av lån på bilen og levering til kjøper.
null

Kjøp av biler

Har du en kurant bil du ønsker å selge, gir vi gjerne en pris på den. Du slipper alt styr med å selge selv, ingen ansvar for ettertiden og du får oppgjør umiddelbart.
null

Verksted tjenester

Som bileier velger du selv hvilket verksted du vil benytte deg av for EU-kontroll, reparasjon, vedlikehold og service på din bil. Vi utfører det samme som et merkeverksted. Kontakt oss for mer detaljert info om våre verksted tjenester.